Crystal uit tilburg
Newborn Shoot!

1,5 weken geleden hadden wij een newborn shoot bij Kim en we zijn heel blij dat we voor Kim hebben gekozen! We voelden ons gelijk op ons gemak bij haar. Ze neemt alle tijd voor het maken van de foto's en zorgt dat alle combinaties (bv. kleed, mandje, wikkeldoek, props, etc.) goed op elkaar afgestemd zijn qua kleur. Ze luistert ook heel goed naar je wensen en houdt hier ook rekening mee. Gisteren al de foto's binnen gekregen en ze zijn prachtig geworden! We kunnen niet wachten om het album binnen te krijgen.

Newborn shoot
 
 
Newborn shoot Tilburg

Cita uit Tilburg
Zwangerschap & Newborn Shoot!

Kim is professioneel, creatief, geduldig, lief en geniet zichtbaar van haar vak! Dit zie je meteen terug in het resultaat van de foto's! Als je op zoek bent naar een goede fotograaf is Kim echt aan te raden. Ik heb dankzij Kim een prachtige en blijvende herinnering aan mijn zwangerschap- en newbornshoot!!! 
Quote: "Ik krijg gewoon tranen in mijn ogen bij het bekijken van de foto's. Ze zijn echt prachtig! Ben echt ontzettend blij met het resultaat! Dit is voor mij nu, maar vooral straks als ons meisje is geboren, een hele bijzondere, fijne herinnering!"

 
 

Leonie uit Tilburg
Newborn shoot!

Vorige week een Newborn shoot bij Kim gedaan, wat een prachtige kleuren had ze in huis. Wij wilde ook graag een foto van beide zoontjes. Onze oudste had totaal geen zin en wilde eigelijk niks. Uiteindelijk is dat een erg mooie foto geworden. Onze baby was veel wakker en het was dus moeilijk om slapende foto's van hem te maken. Ook dit is nog wel gelukt. Het was geen makkelijk shoot maar er zijn wel mooie foto's uitgekomen! 

Newborn Shoot tilburg
 

Suzanne uit Berkel-Enschot
Newborn Shoot!

Afgelopen maand is onze zoon Wouter geboren. Een mooie foto voor aan de muur van Wouter met zijn grote broer Teun wilden wij graag door Kim laten maken. Wij hadden al een paar prachtige werken van Kim bij vrienden gezien, dus het vertrouwen dat Kim onze mannetjes mooi op de foto zou krijgen was er dan ook meteen. De afspraak was tijdens de zwangerschap gemaakt. Kim reageert vrijwel direct op mailtjes; heel prettig. Helaas moest de afspraak verzet worden door de ziekenhuisopname van Wouter. Kim was hierin meedenkend om de fotoshoot, ondanks haar volle agenda, zo snel mogelijk plaats te laten vinden. Donderdag 6 april was het zover. Een warm, Wouter vond de aangename temperatuur heerlijk, ontvangst in een mooi ingerichte studio. Kim nam uitgebreid de tijd voor onze kleine man. Wouter vond de aandacht van Kim alles behalve vervelend, hij heeft er zo enorm van genoten dat hij liever Kim bleef aankijken, dan dat hij naar dromenland zou vertrekken. Ondanks ons wakkere mannetje, denk ik dat er prachtige foto's zijn genomen. Wij moeten nog even wachten op het resultaat, maar wat wij snel tussendoor te zien kregen op de camera, zag er al veelbelovend uit. Kim heeft oog voor details, is de rust zelve, creëert een ontspannen en gezellige sfeer. De tijd tijdens de fotoshoot is omgevlogen, ondanks dat wij er bijna 4 uur zijn geweest. En bij onze zoon Teun die er niet van houdt om in de aandacht te staan (en al zeker niet voor een camera) zag ik ontspannen lachen, hij genoot ervan. En dan geniet mama ook..

Newborn Shoot tilburg

Amy uit Vught
Newborn Shoot!

GE-WEL-DIGE newborn shoot gehad!
Wat een onwijs mooie foto's zijn het geworden, elk detail staat erop! En de rust die jij uitstraalt, daar word iedereen rustig van, geduld is een schone zaak. Had ik dit geweten bij ons eerste kindje was ik ook zeker naar je toe gekomen. Super bedankt voor de onwijs mooie foto's!! 

Suzanne uit Tilburg
Newborn Shoot!

De Newborn fotoshoot bij Kim is ons zeer goed bevallen! Naast dat het ons hele mooie foto's heeft opgeleverd (het was lastig kiezen), was het ook een hele leuke ervaring. We werden hartelijk ontvangen, er stond wat lekkers klaar en als ouders kun je prima alles volgen vanuit je luie stoel in de ruime studio. Wat we het fijnste vonden is dat Kim heel rustig en relaxt met Nikki om ging, alle tijd voor haar nam en met hele zachte bewegingen te werk ging. Nikki heeft heerlijk door kunnen slapen tijdens het grootste gedeelte van de shoot.

 
Newborn shoot

Kim uit oostelbeers
Newborn shoot!

Wij komen sinds de geboorte van onze eerste een paar keer per jaar foto's maken. Zo is het leuk om ons gezin te zien "groeien". En elke keer hebben we hele mooie foto's en kunnen we moeilijk kiezen. Kim heeft leuke ideeen en is geduldig met de kinderen (wat soms echt nodig is) Kortom wij blijven terug komen!

 
 

Joyce uit Tilburg
Zwangerschap & Newborn Shoot!

Wij zijn voor mijn zwangerschap op zoek gegaan naar een fotograaf om mijn buik vast te leggen. We zagen haar flyer via mijn verloskundige. Op haar site zagen we super mooie foto's voorbij komen. Gelijk een afspraak gemaakt voor een zwangerschaps shoot en een newborn shoot.  
Kim is heel geduldig en heeft super leuke ideeën en staat ook open voor je eigen ideeën.  Wij voelden ons gelijk op ons gemak bij haar en konden niet wachten op de newborn shoot! Deze heeft ze ook super gedaan en iedereen is zo te spreken over onze foto's! !
KW Fotostudio is dan ook een ECHTE aanrader!!

Newborn Shoot
 
Newborn Shoot tilburg

Stefanie uit Tilburg
Zwangerschap & Newborn Shoot!

Na een leuke actie op Facebook, besloot ik tijdens mijn zwangerschap om deze via een fotoshoot vast te laten leggen door Kim.
De dag van de fotoshoot was ik erg gespannen, ik heb nu niet bepaald het postuur om mooie foto's van te maken (althans, die gedachte had ik). Kim stelde me erg op mijn gemak en had al snel door dat ik moeite had om de camera in te kijken. Ze heeft me er doorheen gepraat met hele mooie foto's als resultaat. je krijgt ook de gelegenheid om eigen ideeën in te brengen, wat ook altijd prettig is. Doordat ik me op mijn gemak voelde en het resultaat prachtig was (dat had ik nooit kunnen denken), heb ik direct bij haar ook een Newborn Shoot besproken.
In Mei is onze kleine meid geboren en 10 dagen later stond Kim op de stoep. Jeetje wat heeft zij geduld zeg! Onze kleine meid had niet bepaald zin om te slapen, waardoor we vooral veel aan het wachten waren tot ze een beetje mee wilde werken, Ondanks dat Liv ook nog eens alle dekens van Kim had ondergeplast, bleef ze lachen. Ze is bijna 3 uur bij ons geweest om een 'paar' mooie plaatjes van Liv te maken en je kunt zien dat ze dit met plezier doet.
Het resultaat is fantastisch. Op deze manier hebben we een hele mooie herinnering aan de zwangerschap en de periode dat ze nog zo klein was! Ik kan dan ook echt iedereen een fotoshoot bij Kim aanraden.

Danielle uit Sprang-Capelle
Zwangerschap & Newborn Shoot!

Tijdens mijn babyshower kreeg ik een waardebon voor een Zwangerschap Shoot bij Kim. Op 10 maart was het dan zover. Ze heeft een leuke studio en we voelden ons meteen op ons gemak bij haar. We hebben samen besproken welke ideeën we hadden en zijn toen van start gegaan. Na veel leuke houdingen en posities dacht ze wel genoeg leuke foto's te hebben. Omdat we het zo leuk en gezellig vonden hebben we meteen besproken dat we ook de Newborn Shoot door Kim wilden laten doen. 
Binnen een week na de zwangerschapsshoot hadden we al bericht en konden we de bewerkte foto's bekijken! De foto's waren super mooi en het was dan ook moeilijk een keuze te maken! We hebben onder andere gekozen voor een pocket fotoboekje en binnen enkele dagen werd deze al thuis bezorgd. Kim had er echt iets moois van gemaakt!
Op 31 maart is onze kleine meid Tess geboren en hebben we Kim op de hoogte gesteld. Kim kwam op 7 april bij ons thuis langs voor de Newborn Shoot. Toen Kim al haar spullen had uitgestald en net een begin had gemaakt, kwam er helaas iemand langs voor de hielprik, waardoor onze meid daarna een beetje van slag was en zich niet meer kon ontspannen. Kim stelde gelukkig voor om twee dagen later nog eens terug te komen! 
Twee dagen later was het weer zover! Tess had helaas nog steeds moeite om zich goed te ontspannen. Kim was echter super lief voor Tess en had erg veel geduld en heeft alsnog genoeg leuke foto's kunnen maken. Dit bleek ook wel toen wij een aantal dagen later alweer bericht kregen dat de foto's klaar waren om bekeken te worden. Het resultaat was echt super! Weer hebben we het pocket fotoboekje genomen en hebben we afdrukken op canvas en acryl besteld en ook nu hadden we de bestelling snel binnen. We zijn super blij met de leuke shoots en het mooie en professionele resultaat! 

Newborn Shoot tilburg

Joyce uit Tilburg
Newborn Shoot!

In December zijn we in de studio geweest voor een Zwangerschap Shoot!. Ik was op dat moment 34 weken zwanger. Kim heeft hele leuke ideeën en neemt alle tijd voor de foto's. Ik voelde me op dat moment heel speciaal, omdat alle aandacht naar mij uitging. Wij zijn super blij met het resultaat en bovendien was het ook heel gezellig. Wij willen dan ook zeker de Newborn Shoot! door Kim laten doen en kijken nu al uit naar die foto's.
Na een super leuke zwangerschapsshoot met gave foto's als resultaat hebben we ook de Newborn Shoot bij Kim gedaan. Ze kwam bij ons aan huis en heeft in de woonkamer een hele mooie plek voor de foto's gecreëerd. Wat ik ook heel fijn vond was dat Kim een kacheltje meegenomen had zodat onze baby het zeker niet koud zou krijgen (het was januari). 
Kim is lief en geduldig voor onze baby geweest. Ze heeft uitgebreid de tijd genomen voor de foto's, ook toen onze baby er even niet zoveel zin meer in had. Ook nu is het resultaat weer super en krijgen we veel complimenten over de mooie foto's. Super!

Zwangerschap        Newborn        Kids & Baby