Algemene voorwaarden

 1.     Fotoshoot
2.     Annuleren
3.     Auteursrecht
4.     Producten
5.     Leveringstermijn
6.     Privacy & Persoonsgegevens

 1. Fotoshoot

Voorafgaand aan de fotoshoot ontvangt u een bevestigingsmail van de gemaakte afspraken (m.b.t. datum, tijd & locatie). Om de fotoshoot defenitief te maken wordt gevraagd het boekingsformulier op de website in te vullen. Hierin staan de kosten van de shoot vermeld en hetgeen inbegrepen zit bij de shoot. Als de reservering is gemaakt, ontvangt u binnen enkele dagen een factuur van de fotoshoot. Deze dient op de dag van de shoot over te zijn gemaakt of contant (gepast) op de dag zelf te worden voldaan. Mocht de betaling niet in orde zijn op de dag van de shoot dan zal het bewerken van de foto’s uitgesteld worden tot de gehele betaling is ontvangen.

2. Annuleren

Annuleren van de fotoshoot kan geheel kosteloos tot 2 weken voor de afgesproken datum of datum van bevallen. Indien de afspraak binnen 2 weken wordt geannuleerd, dient 50% van het shoot bedrag te worden betaald.

In geval van ziekte of slecht weer bij een fotoshoot op locatie, kan deze eenmalig verzet worden.

3. Auteursrecht

Het auteursrecht van de foto’s is te allen tijde van KW Fotostudio (Kim Wolff). De foto’s zijn hierdoor alleen bestemd voor privé gebruik. Het is niet toegestaan om bestanden voor commerciële doeleinden of wedstrijden te gebruiken zonder toestemming van KW Fotostudio.

Indien je ervoor kiest om zelf foto’s te plaatsen op social media (zonder KW Fotostudio logo), dan dient de naam van KW Fotostudio of Kim Wolff duidelijk te worden vermeld of een verwijzing naar de website (www.kwfotostudio.nl) in de publicatie te worden opgenomen. Daarnaast is het niet toegestaan foto’s zelf te bewerken of bij te snijden.

Bij bevestiging van de afspraak, geef je ook toestemming om de gemaakte foto’s te gebruiken voor mijn website en social media. Dit is onderdeel van mijn bedrijfsvoering, omdat ik hiermee mijn werk kan laten zien. Tijdens de shoot zal dit ook nog gevraagd worden. Als je hier problemen mee hebt, geef dit dan van tevoren aan.

Als u graag zelf een foto wilt maken tijdens de shoot, vraag dit dan even, dan kunt u met uw mobiel een leuke foto maken voor uzelf. Deze mag u doorsturen of op social media plaatsen.

4. Producten

Mini albums die bij de shoot zijn inbegrepen zullen geheel naar mijn inzicht opgemaakt worden. Dit album bestaat (voornamelijk) uit foto's die als digitaal bestand zijn besteld. Fotoalbums en wanddecoratie die zijn bijbesteld, worden na opmaak voor goedkeuring doorgestuurd. Na goedkeuring worden deze producten besteld bij de leverancier.

Fotoproducten (zoals afdrukken, Mini albums, wanddeccoratie, houtblokken etc) worden pas besteld bij de leverancier als de factuur voor deze producten is voldaan. Eventuele (grotere) bestellingen kunnen persoonlijk op worden gehaald bij de studio, zodat deze van tevoren door de fotograaf gecontroleerd kunnen worden.

Beeldmateriaal (op cd) van de fotoshoot zal pas verstuurd worden, nadat de volledige factuur is voldaan.

Mocht u ervoor kiezen om zelf producten af te laten drukken door middel van de gekochte digitale bestanden, dan is KW Fotostudio niet aansprakelijk voor de kwaliteit van de afdrukken. De digitale bestanden zullen geleverd worden in de originele afmetingen. Mocht u een ander formaat nodig hebben, dan bestel ik deze graag voor u.

De fotograaf werkt met een professioneel beeldscherm voor de optimale kleurbewerking en met professionele leveranciers voor het beste resultaat. Ergens anders producten laten afdrukken is dus uw eigen verantwoordelijkheid.

Het beeldmateriaal zal 2 jaar bewaard worden door KW Fotostudio.

5. Leveringstermijn

KW Fotostudio streeft ernaar de bewerkte foto’s binnen 14 werkdagen na de fotoshoot af te leveren via een beveiligde online galerij. De levertijd van producten is afhankelijk van het gekozen product en bedraagt tussen de 2-4 weken na de dag van bestelling.

6. Privacy & Persoonsgegevens

KW Fotostudio zal in geen enkel geval persoonlijke gegevens, zoals bij ons bekend, openbaar maken of doorgeven aan derden.