Newborn

 
 

GEBOREN!

Negen maanden lang bereid je je voor op de geboorte van jullie kindje…
Nu jullie baby'tje is geboren, leef je op een roze wolk. De tijd die volgt, vliegt voorbij en jullie moeten wennen aan het nieuwe leven vol voedingen en slaapjes.
Maar niets is natuurlijk mooier dan jullie pasgeboren baby. Je kunt uren op de bank genieten van dat lieve neusje, die lange wimpers en die kleine voetjes.
Hoe fijn is het dan als deze kostbare periode vastgelegd wordt, zodat jullie deze mooie herinnering altijd kunnen herbeleven.

WERKWIJZE NEWBORN SHOOT!

In de studio is het lekker warm (+/- 25 graden celsius). Deze temperatuur is nodig om jullie kindje goed op temperatuur te houden tijdens de shoot. Zeker als ze
(gedeeltelijk) bloot worden gefotografeerd. Tijdens de shoot maak ik gebruik van zachte stoffen en dekentjes. Deze worden zorgvuldig geselecteerd op textuur en kleur (licht, pastel & naturel) om het uiteindelijke beeld een rustige uitstraling te geven. Deze spullen zijn aanwezig in de studio en beschikbaar tijdens de sessie. 

Een newborn shoot duurt gemiddeld 3 uur. Deze tijd is nodig om in alle rust een mooie reportage te maken. Er is voldoende tijd om te voeden, knuffelen en te verschonen. Om de sessie zo soepel mogelijk te laten verlopen en de poses zo goed mogelijk uit te voeren is het belangrijk dat jullie kindje lekker rustig is
of (bij voorkeur) slaapt. 

Newborn Shoots worden meestal gepland op een doordeweekse dag. De vaders zijn 2 weken na de geboorte meestal nog vrij waardoor er alle tijd voor een shoot is.

INTERESSE?

Heb je interesse en wil je graag dat ik jullie kindje mooi vastleg? Neem dan bij voorkeur al contact op tijdens de zwangerschap.
Jullie uitgerekende datum komt in mijn agenda te staan, zodat ik tegen die tijd rekening kan houden met de shoot.
De newborn shoot vindt doorgaans plaats tussen dag 8 en dag 18 na de geboorte.

 
Newborn shoot tilburg